Pričekajte dobru akciju i kupite zimske gume

Pričekajte dobru akciju i kupite zimske gume

Provodite li puno vremena u automobilu, svakako je bolja opcija imati dva seta guma. Zimske su puno važnije i važno je odabrati što kvalitetnije modele. Cijena im može biti dosta visoka, no često trgovine s autodijelovima nude i posebne akcije i popuste pomoću kojih možete dosta uštedjeti.

Ulovite dobre akcije u trgovinama s autodijelovima

Za brojne vozače koji planiraju kupiti zimske gume akcija je ono što će prvo potražiti kada pregledavaju ponude različitih trgovina. Naime, zbog velike konkurentnosti, proizvođači auto guma se trude privući svoje kupce brojnim popustima. Često se tako nude zimske gume na akciji i tom prilikom je moguće poprilično uštedjeti.

Ovisno za kojeg se proizvođača zimskih guma odlučite te ovisno o njihovim dimenzijama, ušteda na akciji može iznositi i do nekoliko stotina kuna po samo jednoj gumi.

Razlike između ljetnih i zimskih guma za auto

Brojni vozači ne razmišljaju previše o razlici između ljetnih i zimskih guma. No, one itekako postoje. I dobro je znati nešto o njima, kako biste bili upućeniji prilikom kupnje i pronalaska idealnih guma za vaš automobil. A razlikuju se po:

  •  strukturi
  •  sastavu 
  •  konkretnom uzorku gazne površine

S obzirom na niske temperature koje su karakteristične za zimu, zimske gume imaju mekani sastav i gaznu površinu punu vrlo sitnih utora, kako bi što bolje prianjale uz površinu i kako biste mogli lakše brzo zakočiti kada je to potrebno.

Comments are closed.
Wordpress website enhanced by true google 404