Cerada za auto odlična je zaštita na parkingu

Cerada za auto odlična je zaštita na parkingu

Najveći prirodni neprijatelj automobila su dugotrajno izlaganje na suncu, tuča ili led. Mnogi ljudi nemaju mogućnost parkiranja u garaži i zbog toga je njihov limeni ljubimac na parkingu trajno izložen ovim utjecajima. Danas postoji rješenje i djelomična zaštita automobila na parkingu, a to je cerada za auto.

Ona se jednostavno stavlja i skida, a štitit će vaš automobil od negativnih utjecaja i mogućih oštećenja. Ako vam je stalo do izgleda automobila i želite spriječiti njegovo oštećenje, a nemate pristup garaži ili natkrivenom parkingu, tada bi cerada trebala biti vaš prijatelj.

Čemu služi cerada za auto?

Kao što smo već u uvodu napisali, cerada za auto štiti automobil od negativnih vremenskih uvjeta ili pretjeranog izlaganja suncu. Tuča je najveća prijetnja za automobile koji se nalaze na otvorenom, te može uzrokovati udubljenja na karoseriji.

Cerada za auto najčešće dolazi u 4 veličine: M, L, XL i XXL
Prikaz privitka cerade za auto

Servisiranje tih stvari zna koštati dosta novaca, a to nikome nije u planu. Osim tuče, cerada će zaštititi vaš automobil od prljavštine, kiše ili pak smole s drveća. Pretjerano izlaganje sunčevim zrakama izblijedit će boju automobila i nikako nije preporučljivo da automobil stoji na suncu dugo vremena.

Odabir cerade za auto

Prilikom odabira cerade morate imati na umu da postoje odgovarajuće veličine cerada ovisno o modelu vašeg automobila. Cerada za auto najčešće dolazi u 4 veličine: M, L, XL i XXL.

Auto cerada protiv tuče

Ovisno o veličini vašeg automobila (SUV, limuzina, …) birate odgovarajuću veličinu, a ako imate poteškoća prilikom odabira možete pogledati tablicu veličina cerada za auto. U njoj su jasno istaknute veličine za određene modele automobila i svatko može pronaći koja veličina mu je potrebna za automobil.

Cerada za auto je sve popularnija

Prije nekoliko godina kada su tek došle na tržište, cerada za auto nije bila najpoželjniji dodatak. Mnogi su ih smatrali nepotrebnima i ružnima, te nisu bile pretjerano korištene. Danas je stvar potpuno drugačija i auto cerade su postale jedan od najtraženijih dodataka.

Zbog sve veće selidbe stanovništva u gradove, nedostatak garaža i primoranost parkiranja na javnom parkiralištu dovelo je do sve veće potrebe za ceradama. Osim zaštite od prljavštine i vremenskih uvjeta, cerada vam može pomoći i kao zaštita od nekih manjih oštećenja koja se mogu dogoditi uslijed skakanja mačke na automobil ili pada grane sa stabla nakon jakih naleta bure.

Postavljanje i skidanje cerade s automobila

Samo postavljanje nije zahtjevan posao i obavlja se u svega nekoliko minuta, problem je kod skidanja ako je cerada za auto natopljena vodom. Tada treba biti oprezan kako se ne biste smočili ili zaprljali. Prilikom stavljanja odmotajte ceradu i prebacite je preko automobila. Nakon toga uzmite dijelove cerade koji služe za njeno pričvršćivanje i zavežite ih oko automobila. Ovo je obavezno jer bi u protivnom u naletima jake bure cerada odletjela s automobila. Kod skidanja, odvežite dijelove koji idu oko automobila i ceradu pažljivo skinite s automobila, pazeći da se voda ne spusti na vas. Lagano ju protresite i smotajte, te spremite do sljedećeg korištenja.

Withcar trgovina auto opremom

Jedna od najpoznatijih trgovina s dodatnom auto opremom na ovim prostorima je Withcar. Ova trgovina u ponudi ima razne dodatne dijelove napravljene za gotovo sve modele automobila, a na jednom mjestu možete po najboljim cijenama iz širokog asortimana proizvoda pronaći sve što vam je potrebno. Najprodavaniji artikl Withcar web trgovine su gumeni tepisi Gledring koji se rade po mjeri, a poznata su slovenska robna marka. Osim gumenih u ponudi se nalaze i tekstilni tepisi za auto, korito za prtljažnik, sjenila za auto i naravno cerade koje su glavna tema ovog cijelog teksta. Trgovina Withcar se može pohvaliti i kvalitetnim krovnim nosačima Nordrive koji su omiljeni kod mnogih vozača. Oni će vam pomoći da ih veoma jednostavno montirate, prevezete teret koji je potrebno i skinete u kratkom roku. 

Dodatni razlozi zbog kojih bi Withcar trgovina trebala biti broj jedan mjesto na internetu za kupnju dodatne opreme za automobil je jednostavan proces kupnje, širok asortiman i brza dostupnost proizvoda, te aktivna korisnička podrška koja će vam pomoći za sva pitanja i upite. Dostava naručenih paketa obavlja se putem kurirske službe GLS, a od preuzimanja narudžbe do isporuke prođe u prosjeku 24 sata. Svi ovi razlozi su vam vjerojatno približili profesionalnost i odličnu uslugu Withcar trgovine, a ako se i dalje dvoumite, vjerujemo da će vas 30-dnevno jamstvo na zadovoljstvo u potpunosti očarati i da više nemate nedoumice oko potrage za auto trgovinom.

Comments are closed.