Sigurnija vožnja automobila uz kvalitetnu LED rasvjetu

Sigurnija vožnja automobila uz kvalitetnu LED rasvjetu

Ako u automobilu imate klasične, halogene žarulje, onda biste svakako trebali razmisliti o prelasku na ovu novu vrstu rasvjete. Ako je vaš automobil kompatibilan s H7 LED auto žaruljama, to znači da njihovom ugradnjom možete ostvariti brojne pogodnosti. Primjerice, neke od njihovih karakteristika su:

  • Veći snop svjetlosti što znači da ćete bolje vidjeti cestu ispred sebe, ali i s lijeve i desne strane automobila
  • Niža potrošnja energije
  • Dugotrajan rad
  • Dugoročna ušteda jer ih nećete morati tako često mijenjati
Žarulje H7 LED
Žarulje H7 LED za automobil

Sve ovo je brojnim vozačima dovoljan razlog da se odluče na ugradnju LED žarulja u svoje automobile. Neki modeli već dolaze s njima kao dio serijske opreme, no, ako to nije slučaj s vašim modelom auta, uvijek se možete odlučiti za kasniju nadogradnju. 

Bolja osvjetljenost za vas i za druge vozače

Još jedna od prednosti koju vam nude H7 LED žarulje za auto (https://www.silux.rs) je bolja osvijetljenost za vas, ali i za vozače koji vam dolaze ususret. Naime, naravno da očekujete da kada ih postavite u svoje farove da ćete vi imati bolju vidljivost pri vožnji. Snop svjetlosti koji one pružaju je puno širi pa ćete puno bolje i dalje vidjeti pri vožnji noću.

Kako montirati LED sijalice?

No, vrlo bitna činjenica je da one stvaraju i vrlo intenzivnu svjetlost pa će vas i vozači koji vam dolaze ususret vidjeti s puno veće udaljenosti. Takve sitnice ponekad vas mogu spasiti i od sudara zato što će vas drugi vozač vidjeti još izdaleka te će bolje paziti na vožnju.

Comments are closed.