Spremno dočekajte vožnju u zimskim uvjetima

Spremno dočekajte vožnju u zimskim uvjetima

Sigurna i bezbrižna vožnja prioritet je svakog savjesnog vozača. Glavna zimska oprema svakako su lanci za snijeg. Bez obzira da imate čak i zimske gume, lanci za snijeg su oprema koja dobro dođe. Ovaj dio u automobilu dobro će doći baš onda kada se najmanje nadate.
Lanci za snijeg kupuju se prije nego što zaista zatrebaju. Zbog toga vam savjetujemo – Mislite i reagirajte na vrijeme. Već prije zimske sezone kupite odgovarajuće lance za snijeg i spremite ih u prtljažnik automobila.

Lance za snijeg kupite prema specifikaciji, baš za Vaš automobil

Iako su dobro poznati kao dodatna oprema na automobilu, slične konstrukcije i namjene, lanci za snijeg proizvode se u mnogo varijanti i tehničkih razlika koje svakako trebate znati. Lance za snijeg odabrat ćete po opisu ili detaljnim specifikacijama.

lanci
Ono na što trebate pripaziti je veličina lanaca, koja odgovara veličini kotača na vozilu. Osim toga, možete birati razmak „šare“ na lancima, način zatezanja i način montiranja.
Lanci za auto posjeduju i druge karakteristike. Svakako provjerite dali vam trebaju lanci koji su kompatibilni sa ABS i ESP sustavom. Također, uzmite u obzir vremenske uvjete u kojima vozite, pa ovisno od toga birajte lance sa ojačanjem za razbijanje leda ili bez njega. Tu su i posebno dizajnirani lanci za snijeg sa zaštitom za naplatke od aluminijskih legura.

Samo lanci sa certifikatom o kvaliteti

Lanci za snijeg u web trgovini (http://www.withcar.hr/) posjeduju sve potrebne certifikate i sigurni su za korištenje. Valjani dokumenti o homologaciji, atest i usklađenost garancija su zadovoljavanja svih zakonskih i sigurnosnih normi.

Svi modeli prošli su detaljna testiranja u najsurovijim zimskim uvjetima

Prije nego se pojave u prodaju, lanci za snijeg prolaze rigorozna testiranja u kontroliranim uvjetima, te na kraju u realnom okruženju. Osim što se materijali izlažu raznim silama naprezanja, da bi pokazali svoju izdržljivost, lanci za snijeg se naknadno testiraju u zimskim uvjetima gdje se najbolje vidi učinkovitost pojedinog modela. Kada se odlučite za model koji odgovara vašem automobilu, možete biti sigurni da ste kupili lance koji će trajati i raditi dobro bez obzira na stanje na cesti. Jamstvo koje dobijete uz kupljene lance garancija je trajnosti i kvalitete.

Pročitajte novu objavu o tome kako se koriste lanci za snijeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.