TOPLA akumulatori ime su koje garantira kvalitetu

TOPLA akumulatori ime su koje garantira kvalitetu

Još sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća započela je priča sa akumulatorima TOPLA. Započinje novi, samostalni razvojni program u proizvodnji baterija za automobile i strojeve. Odmah da spomenemo da Topla akumulatori koriste Ca-Ca tehnologiju u proizvodnji akumulatora, čime se proizvodi ove kompanije svrstavaju u sami vrh po kvaliteti krajnjeg proizvoda. Akumulatore Topla možete kupiti kod nas, a možemo sa sigurnošću napisati da je riječ o vrhunskim baterijama za automobile i radne strojeve.

Pronađite akumulator koji zadovoljava specifikacijama potrebe automobila. Oznaka modela istaklnuta je uz svaki akumulator TOPLA, kao i njegove karakteristike.
Osim spomenutog, kada birate model akumulatora, obratite pažnju na dimenzije i oblik.

Različiti modeli za različite potrebe

TOPLA akumulatori prate potrebe tržišta, zbog čega i mi u ponudi imamo različite modele Topla akumulatora. Samo neke od njih ćemo navesti u nastavku.

Topla Energy akumulatori proizvode se u Ca-Ca tehnologiji, što doslovno jamči kvalitetu i trajnost takve baterije. Pouzdanost i sigurnost takvih akumulatora u potpunosti ispunjava sve zahtjeve današnje tehnologije modernih automobila. Topla Energy akumulatori osigurat će dulji radni vijek, jake startne sposobnosti, i pouzdan start na niskim temperaturama.

Topla Start akumulatori još su jedan tip kvalitetnih akumulatora ove marke, no za drugačije potrebe. Ca-Ca tehnologija korištena je i ovdje, a akumulatori Topla Start rađeni su prvenstveno s ciljem da se osigura visoka sigurnost djelovanja, i naravno odličan omjer cijene i kvalitete.

Topla Top akumulatori izrađeni su Ca-Ca tehnologijom čime se osiguralo najviša razina startnih sposobnosti akumulatora. Akumulator je najbolji izbor za automobile ili strojeve koji zahtjevaju veće količine energije.

Vrste Topla akumulatora

Topla akumulatori EcoDry su kompaktni, prenosivi i otporni na vibracije u radnom okruženju. Primjeren je za vrlo teške uvjete rada.Velik broj ciklusa punjenja i pražnjenja neće značajno naštetiti ovom akumulatoru, pa je najviše namijenjen vozilima kao što su: taksi vozila, i slična vozila posebnih namjena, koja rade mnoge startove za vrijeme rada.

Topla MultiDry akumulatori za automobile ne traže nikakvo održavanje. Koriste se za različite namjene, pouzdani su i mogu se koristiti u zatvorenim prostorijama na mašinama i sličnim radnim jedinicama. Ova vrsta akumulatora koristi se na plovoilima, kamp kućicama, malenim vozilima za golf, i različitim alarmnim i sigurnosnim sustavima.

Topla akumulatori TAB Motion namijenjeni su za teretni program, te za korištenje u vozilima na električni pogon. Mogu se ugraditi u plovila, u solarne sisteme, kamp kućice, te radne strojeve i invalidska kolica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.